Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde ifade edildiği üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Kapıların resen kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın merdivenleri sıklıkla yangın dolapları, yangın bapları yahut başka eşyalar aracılığıyla engellenebilir. Bu yer yangın tahliyesini zorlaştırır. Öncelikle, yangın merdivenlerinin erişimini her mevsim erkin bırakmalısınız.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha koca mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaatında tercih edilen bir malzemedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, metanet, %100 projeye geçim ve uygun yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri bâtınermektedir.

Meydanında bilirkişi ve sertifikalı menşeçılarımızın ulamaları ile her projeye yaraşıklı yangın merdiveni üretimi kuruluşlabilmektedir.

Hileüminyum evet da güçlü malzemeden yapılır. Binaların caddeye bakan ve kaldırım kısmında bu merdivene yer verilir. Tasarruf açısından zorlamasız olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm münasebeti binalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir benek da, kaliteli bir yangın kapısının daha mürtefi bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede daha kazançlı olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın kapısı, yangın sırasında elan uzun süre dayanır ve elan az onarım gerektirir.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın anında insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya harbi ve kolayca açılabilen gestaltya sahiptir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını yangın kapısı da önler.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni imal geçirmek ve montajını yetiştirmek binaların yangından korunması bâtınin elzemdir.

Bu da ivedi durumlarda elan şu denli insanoğlunun hızlı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlar. Merdivenler ayrıca ergonomik tasarımlara sahip olup, kullanıcıların kolayca inebilmeleri için basamaklarında kaymaz yüzeylere ve salim tutacaklara sahiptir.

Report this wiki page